top of page
gardurobe - duurzame styling - haal alles uit je kast.jpeg

Hi, even voorstellen!

Mijn naam is Rowan van de Vliet, 33 lentes jong, wonend in Alkmaar.

 

In 2015 afgestudeerd aan Academie Artemis als allround stylist. Al snel wist ik door verschillende stages bij o.a magazines en andere mode bedrijven dat mijn passie en toekomst in de mode zouden liggen. Na het afstuderen veel ervaring opgedaan als productie-, photo- stylist binnen Scotch & Soda, zowel nationaal als internationale shoots gedaan voor mannen en vrouwen. 

 

Wel miste ik altijd de persoonlijke connectie, dus het kleden van iemand dat past bij zijn of haar karakter en wensen. Tenslotte is het meest belangrijke dat je jezelf prettig voelt in de dingen die je draagt. En zo ontstond het idee van Gardurobe.  

Jou mooi kleden en je helpen bij het vinden van je eigen stijl. Gelukkiger krijg je mij niet als styliste! Maar om ervoor te zorgen dat je dit iedere dag zelf kunt, ga ik met je eigen kledingkast aan de slag. We gaan er samen voor zorgen dat je garderobe weer helemaal bij jou past. Wat heb je allemaal nog hangen? Wat kan er misschien weg?  Daarnaast help ik je bewuste keuzes te maken voor het aanschaffen van nieuwe items. Dus geen miskopen meer en niet die derde zwarte blouse in je winkelmandje. Een overzichtelijke en passende garderobe: iedere dag een feest!

Zie ik je snel?

Om mij beter te leren kennen, stuur me een berichtje op Instagram, vind ik leuk! :-) 

@gardurobe

bottom of page