top of page

Reviews

DSC_7878.jpg

" Wat een heerlijkheid om zonder aankopen een geheel andere blik om mijn kledingkast te hebben. Waar ik eerder dacht, wat moet ik aan, denk ik nu: wat ga ik kiezen vandaag. Je hebt een fijne, heldere blik en nodigt uit eens iets anders uit te proberen zonder daarin mijn eigenheid te verliezen. De stylingcombinaties zijn gemakkelijk te onthouden. Ik draag een aantal combinaties, welke ik zelf zeker niet had bedacht, echt heel graag!
Ik vind jouw concept echt geweldig, ik zou oprecht iets hebben gekocht of een miskoop hebben gedaan zonder jouw adviezen. En ik heb daarnaast nu een wensenlijstje voor mijzelf"

Dyenne B

***

"Super fijn dat Rowan mijn garderobe heeft opgeschoond.

Met als resultaat overzicht in mijn kledingkast en een opgeruimd hoofd. Daarnaast is zij een leuke en gezellige persoonlijkheid."

 

***
 

"Nadat ik moeder was geworden was ik best wel op zoek naar welke stijl ik nou eigenlijk had en wilde & dat resulteerde vaak in dezelfde inspiratieloze combinaties. Door samen met Rowan mijn kast door te gaan en te kijken naar de toffe items die erin hingen en lagen, kreeg ik weer lekker veel inspiratie. Het was een fijne ochtend en het was heel relaxt om bij Rowan mijn kast “open en bloot” te geven. Met de styling guide op zak & alle tips en tricks die ze me heeft geleerd ben ik veel zelfverzekerder over de stijl die ik wil en deels al heb. En met de nieuwe items die ze me heeft aangeraden creëer ik weer een kast waar ik blij van word!"

Shannen M

***

"Ik heb de Total styling experience gedaan met Rowan. Samen zijn we mijn kast in gedoken en hebben we nieuwe combinaties gemaakt waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben. Zo heb je veel meer opties dan je eigenlijk denkt. Op een fijne manier wordt je uit je comfort zone gehaald. De stylingsgids, maar ook vooral dat je na afloop haar nog mag appen met eventuele vragen is heel fijn. Al met al een aanrader!"

Mannon S

***

"Echt even de tijd nemen om samen naar mijn kledingkast te kijken maakt dat ik hem weer helemaal weet te waarderen en geeft het gevoel alsof je nieuwe items hebt! Nieuwe combinaties en mijn eigen stijl beter herkennen als resultaat. Daarnaast voelt de stijlguide als een handleiding waarin ik als ik het even niet meer weet op terug kan grijpen! Echt heel blij mee, dit verdient iedere eigenlijk iedere garderobe, Bedankt Rowan!

Jet van D

***

 

"Super blij met de style guide van Gardurobe.

Deze style guide is slechts een kleine selectie van alle setjes die Rowan heeft samengesteld. Ik wist oprecht niet dat ik zoveel leuke kleding in mijn kast had. Er ging meer kleding weg maar er zijn veel leuke setjes voor teruggekomen"

Marloes G

***

“Heel blij met de service van Gardurobe.
Weer een frisse blik op mijn kledingkast met nieuwe setjes en een wensenlijstje wat er eventueel nog bij kan. Zou dit zeker vaker doen als ik merk dat ik moeite heb met een kledingkeuze.”

 

Dorien A

***

“ Wat een fijn cadeau was dit.

Samen de kleding bekeken, en jij maakte er leuke setjes van. Veel nieuwe ideeën gegeven, voor wat meer kleur. Kreeg ook tips voor schoenen en sandalen. 

Ik ben er erg blij mee. “

 

Gerdie

***

" Wat heb ik genoten van de stylingochtend. Zo leuk om te zien dat ik toch best leuke en draagbare kleren in de kast heb hangen. De combinaties die jij maakte waren soms verrassend en als ik dan in de spiegel zag hoe leuk het stond, daar werd ik helemaal blij van. De tips die je hebt gegeven daar ga ik zeker mee aan de slag" 

 

Jolanda

***

bottom of page